På toppen av Tromsøya

RUSKEN-aksjonen 6. juni 2024

Bonord og Garanti Eiendomsmegling har de siste årene avviklet en vårdugnad sammen med noen av sine forvaltede lag, som de kaller RUSKEN-aksjonen. Dette er en aktivitet som går ut på å bidra til et renere og triveligere nær- og bomiljø. De har et sterkt ønske om å bidra i sine bydeler. Dette har vært en suksess og i år skal det gjennomføres i fem forskjellige bydeler, blant annet Tromsø.

I år ønsker de å gå sammen med Stakkevollan IF, velforeningen og borettslagene på Stakkevollan og sammen invitere til vårrydding. I år er datoen satt til torsdag 6. juni. Dugnaden går ut på å rydde uteområdene etter en lang vinter, samt kanskje tømme bodene for litt søppel. De stiller med pølser, brus, kaffe og kaker til alle som deltar. En slik dugnad vil kunne være med på å bedre bomiljøet, gi en sosial møteplass og samtidig lære og skape gode holdninger hos alle rundt det å bidra til et rent og trivelig nær- og bomiljø. Vi deler oss opp i roder og går langs veiene. Det vil være en rode rundt Brattbakken borettslag og to dropp-punkter for søppelsekker, én lengst nord i borettslaget og én lengst sør.

Det vil settes opp stand og Remiks-container ved kunstrgressbanen ved utsikten. Her blir det utdeling av avfallsposer og hansker.

Oppmøtetid og sted: 

Utenfor klubbhuset ved kunstgressbanen (som tidligere år) .

Torsdag 6. juni, kl. 17.00 – 19.00 

NB! Melding fra Remiks: Det må ikke kastes farlig avfall som sprengstoff, radioaktivt avfall, kvikksølv, fyrverkeri, spillolje, gammelt/nytt trykkimpregnert trevirke osv. 

Vi oppfordrer beboere og borettslag, familier, vennegjenger, lag og foreninger, og ellers alel som vil, til å bli med å rydde nærmiljøet denne dagen. Vi håper så mange som mulig støtter opp om årets RUSKEN-aksjon. Jo flere som deltar, desto lettere og hyggeligere blir det.

Har dere noen spørsmål ta gjerne kontakt med markedsansvarlig Ørjan Sandvik Hansen på e-post orjan.s.hansen@bonord.no eller mobil 982 21 928.

Alle rettigheter © Brattbakken borettslag. Rettigheter til bilder tilhører kredittert fotograf. Gnist - web som funkler