På toppen av Tromsøya
Foto: Stian Andreassen

Søppel

I Brattbakken har vi søppelsug direkte til Remiks. Nedenfor ser du hvor du kan kaste avfall og hente nye avfallsposer:

Oversiktsbilde viser Brattbakken borettslag. Røde prikker markerer søppelnedkast. Gule prikker markerer hvor bodene hvor man kan hente avfallsposer til sortert avfall. Blå prikk viser hvor glass og metall kan kastes.

Røde prikker markerer søppelnedkast. Gule prikker markerer hvor man henter avfallsposer til sortert avfall. Blå prikk viser hvor glass og metall kastes.

Poser og sortering:

Poser til sortert avfall hentes i Fellesboden. Det er veldig viktig at man ikke bruker andre poser enn de Remix leverer til oss.

Det er innført nye poser i Tromsø som bare vil kunne hentes i butikk og andre utvalgte steder. De nye posene er blanke med prikker i fargene grønn, lilla og blå og skal sorteres på følgende måte:

  • Grønne prikker: Matavfall
  • Lilla prikker: Plastemballasje
  • Blå prikker: Papp, papir og drikkekartong

Komplett sorteringsguide finner du her

Fra 2023 sorteres restavfall i vrengte plasthandlenett fra butikken. Har man ikke plasthandlenett kan man kjøpe restavfallspose i ulike butikker. Det er da fint om man kjøper inn poser som er av minst samme tykkelse som plasthandlenett.

 

Øvrig avfall:

Alle skal ha fått tilsendt klippekort i posten for å gratis kunne levere annet søppel på returstasjonen til Remix. Dersom du ikke har fått ditt kan du ta kontakt med Remiks her.

Alle rettigheter © Brattbakken borettslag. Rettigheter til bilder tilhører kredittert fotograf. Gnist - web som funkler