På toppen av Tromsøya

Nr. 275 2016

Informasjon om styre og stell

StyretVara
Klaus Magnus Berg Hansen   Leder            BB 45      98 67 25 63                       1. Kjell Wist              BB  154
Stine Solli Teigen                                            BB 154    99 45 90 90    2. Anne Storjord       BB  158
Stein Arnold Kristiansen                               BB 2        92 09 18 68        3. Odd Almås           BB  138
Vibeke Tannvik                                               BB 145    95 07 72 21
Olaf Jarle Strøm                                             BB 55      90 09 58 60          
 
Vaktmester Martin Brynjulfsen                                    90 16 60 18   Alle i Styret har nøkkel til Grillhytta
 E-post: vaktmester.brattbakken@gmail.comAlle i Styret har nøkkel til Grendestua
Trygg Vakt                                                                    77 61 03 00

Kjære beboere/andelseier

Styret har avhold møte 6. juni og har følgende saker til info for beboerne.

Dugnad

Først og fremst; tusen takk for dugnadsinnsatsen på dugnaden 2. juni, og alle dere andre som gjør en innsats for bomiljøet utenom faste dugnader. Det betyr veldig mye!

Vi fikk gjort masse, bl.a: fjernet søppel i antennegata, sådd plener, malt noen lekeapparater, gjort grillhytta klar for maling, plantet blomster, raket plener, malt rekkverk, tynnet kratt/skog. Vi serverte baguetter, kjeks, kaffe og brus.

Bobiler/Campingvogn på fellesparkering

Det er ikke lov å parkere bobiler eller campingvogner på gjesteparkeringen. Dersom noen av våre beboere eller gjester av beboere har behov for å parkere bobil eller campingvogn på fellesparkeringen noen dager, kan dette innvilges av styret, ta kontakt med en av oss. Dersom man får dette innvilget skal det parkeres sånn at bobilen/campingvogna ikke står i veien for at andre parkeringsplasser kan benyttes, og det skal heller ikke parkeres slik at man hindrer utsyn til veien ved inn og ut kjøring.

Postkasser

Montering av postkasser er litt forsinket da leverandørene har mye å gjøre. Vi har fått utsettelse til 20.juni av Posten. Alt skal være klart til denne dato.

Vaktmesters statussjekk av leiligheter

Vi har bedt vaktmester å nedprioritere statussjekk av leiligheter i sommer, da det er mye annet som må prioriteres i sommermånedene.

Sommerferie/ferietid

Vaktmester har ferie i uke 27 og 28, og vil derfor ikke være tilgjengelig i dette tidsrommet. Vi i styret ber om forståelse for at vi i enkelte uker kan være mindre tilgjengelige pga ferie. Vi ber om at dersom man ønsker kontakt med styret, og vi ikke svarer på telefon, send oss en SMS, så vil du få svar. Dersom det ikke er en hastesak; send e-post, vi sjekker eposten gjennom sommeren.

Graving/arbeid rundt borettslaget

Gravetjenesten skal utføre en del arbeid rundt borettslaget i sommer og ut året. Dette er ikke i regi av Brattbakken. Gravetjenesten har lagt ut informasjon i postkassen til alle beboere angående dette. Spørsmål angående dette rettes til Gravetjenesten. De har fått lov å hente vann i vannkran på utsiden av fellesbod.

TV/Internett

Vi minner om at dekoder, fjernkontroll og internett-ruter i leilighetene tilhører borettslaget, og skal IKKE tas med ved flytting.

Forhåndsvarsling av ekstraordinær generalforsamling

Det vil bli avholdt en ekstraordinær generalforsamling mandag 20.6. Sakspapirer vil bli distribuert minimum 8 dager før møtet.

St.Hansfeiring

Fra Stakkevollan vel sin Facebook-side:

Stakkevollan velforening inviterer til St.hans feiring ved Rundvannet på Stakkevollan 23. juni kl.17.00-19.00. Det fyres i bålgruven og velforeningen serverer pølser, saft og kaffe. Det blir satt ut båt på vannet slik at ungene kan øve seg på å ro litt. Det blir også andre aktiviteter på plassen. Etter kl. 19.00 vil det være mulighet til å fortsette bålkosen utover kvelden. Det vil være godt med ved slik at bålet kan brenne. Velkommen alle sammen.

Hjemmeside

Vi jobber stadig med å forbedre denne, men ber om forståelse på at det tar litt tid. Stine har hovedansvaret for denne, kom gjerne med tips til henne til forbedringer eller bidrag i form av tekst/annet.

Det er opprettet en kalender samt en oppslagstavle slik at man enklere kan holde oversikt over ting som skjer.

Protokoll fra ordinær generalforsamling

Der er mulig å få kopi av protokollen. Vi ønsker ikke å legge den ut på hjemmesiden, da denne kan leses av alle. Det er ikke nødvendigvis all informasjon vi ønsker at «hele verden» skal ha. Ta kontakt med styret om du ønsker den tilsendt på epost, eller på papir om dette er nødvendig.

Fellesboden

Vi gjentar at det KUN er lov å lagre sykler, snømåkkeutstyr og akebrett i fellesboden, denne regelen skal ikke fravikes.

Maling/olje

Maling til dører/skillevegger ol. samt olje til terassedekke på veranda er tilgjengelig. Ta kontakt med vaktmester så ordner han det.

Gi vaktmester beskjed på epost om du trenger å få skiftet ut bordkledning.

Vi i styret ønsker alle en riktig god sommer!

BRATTBAKKEN-NYTTBB275.docx

Alle rettigheter © Brattbakken borettslag. Rettigheter til bilder tilhører kredittert fotograf. Gnist - web som funkler