På toppen av Tromsøya

Brattbakken-nytt november 2023

Kjære beboere/andelseiere

Julen nærmer seg med stormskritt og det er på høy tid med et nytt Brattbakken-Nytt.

Driftsleder informerer

 • Driftsleder har ferie i uke 45 og 46. I denne perioden kontaktes styret dersom det skulle være behov for det.
 • Det er funnet en død rotte i parkeringsanlegget. Det antas at denne har søkt til parkeringsanlegget som følge av all gravingen i området. Det bes om at beboere ikke mater fugler i området, da dette kan lokke til seg skadedyr.
 • Nye avfallsposer er nå lik resten av byens poser. Avfallsposer er tilgjengelig i fellesboden, og kan også hentes på matbutikker.

Endring av parkeringsplassleie

Styret har vedtatt at leiekostnad for «Strøm motorvarme» endres til «Leie av fast biloppstillingsplass». Motorvarme vil være tilgjengelig for alle som har det tilgjengelig i dag, fram til dagens motorvarmeuttak fjernes. Dette skjer når nytt sikringsskap er på plass i garasjeanlegget, sannsynligvis i løpet av våren 2024. Motorvarme vil etter dette tilbys for et tillegg på 50,-/mnd + etableringskostnader. Dette gjelder for både plasser under tak og utendørs.

Endringen på faktura gjelder fra 1. desember. 

Renovering

 • Beboere må ikke kaste avfall i Econor sine containere! Alt avfall fra husholdningene skal enten kastes i avfallssuget eller leveres direkte til Remiks.
 • Det har vært stilt spørsmål til hvorfor det har blitt lagt treplatting og ikke betong utfor inngangsparti, slik som forespeilet tidligere. Årsaken til endringen er kostnadsbesparelser. I tillegg ville vi ikke oppfylt betingelsene for grønt lån dersom det skulle vært betong med varmekabler.
 • Styret vil minne om at oppdateringer angående renoveringen skjer på renoveringssiden fortløpende. Dersom det er øvrige spørsmål om renoveringen kan byggeleder kontaktes.
 • Kontaktinformasjon til byggeleder Eirik Dalby:
  Tlf: 918 76 800
  E-post: ed@bonord.no

Nordøyvegen

Nordøyvegen er nå åpnet for trafikk, og det er ikke lenger tillatt å kjøre via Varden Borettslag.

Julegrantenning

I tradisjonen tro blir det julegrantenning for alle beboere i Brattbakken Borettslag den 3. desember klokken 15.00, første søndag i advent. På grunn av den pågående renoveringen, vil treet bli satt opp ved grillhytta. Det blir servering av gløgg og pepperkaker, og vi tenner i bålpanna. Kanskje kommer nissen også?

Nyttårsaften

Som tidligere år blir det fakkeltog på nyttårsaften. Oppstart er ved Brattbakken 172 klokken 17.00. Ruta vil gå gjennom borettslaget.

Grillhytta vil også være åpen fra klokken 17.00 for alle som ønsker å ta turen innom denne dagen. Borettslaget stiller med ved.

Kontaktinformasjon styret

E-post: brattbakkenbrl@mittbonord.no

Tlf styreleder: 977 73 966

 

Vennlig hilsen

Styret

Alle rettigheter © Brattbakken borettslag. Rettigheter til bilder tilhører kredittert fotograf. Gnist - web som funkler