På toppen av Tromsøya

Brattbakken-nytt november 2022

Kjære beboere/andelseiere

Nå er det snart tid for jul, og det er på tide med et nytt brattbakken-nytt.

 

Renovering

Tilbudsfristen for entreprenørene gikk ut torsdag 24. november kl. 14.00. Vi mottok tilbud fra fire av fire forespurte entreprenører (PEAB Bjørn Bygg, Pilar Entreprenør, Econor og NT Entreprenør). Nå starter arbeidet med å gjennomgå alle tilbudene for å avdekke om tilbyderne har fått med seg alt, om noe er priset feil og om de oppfyller alle krav vi har stilt. Av hensyn til konkurransen og videre forhandlinger kan vi dessverre ikke opplyse om de foreløpige prisene ennå. Oppstart av forhandlingene er 7. desember. Valg av entreprenør vil forhåpentligvis skje i uke 51. Parallelt med dette setter borettslagets økonomiske rådgivere i Bonord i gang forhandlinger med bankene for å sikre oss best mulige lånebetingelser.

 

Nyttårsaften

I tradisjon tro blir det fakkeltog på nyttårsaften kl. 17.00. Oppstart er på snuplassen i «Antennegata» kl. 17.00. Ruta vil gå gjennom borettslaget.

Grillhytta vil også være åpen for alle som ønsker å ta turen innom denne dagen. Borettslaget stiller med ved denne dagen.

 

Valgkomitéen informerer

Valgkomitéen ønsker forslag på kandidater til styret, send mail til klaraga@online.no.

 

Budsjett 2023

Styret har vedtatt budsjettet for 2023. Vi har har besluttet å ikke øke grunnleien for det kommende året, da renoveringsprosjektet vil medføre økte lånekostnader for den enkelte når dette settes i gang. Hva det nye budsjettet betyr for deg kan du sjekke på «min side» hos Bonord.

 

Ny e-postadresse til styret

Styret har fått ny e-postadresse: brattbakkenbrl@mittbonord.no.
Bruk den nye e-postadressen for all henvendelse til styret.

 

Sommerlagret vinterutstyr

Har du vinterutstyr som du ønsker å få ut av fra fellesboden før snøen kommer? Da er det bare å ta kontakt med Driftsleder Svein på tlf. 973 25 945.

Om du ennå ikke har fått satt inn sykkelen din i fellesboden kan du få gjort dette samtidig som du henter vinterutstyret ditt.

 

Snø

Nå som vinteren er like om hjørnet vil vi minne dere på følgende; vær hensynsfulle i forbindelse med snørydding av egen platting og veranda. Det er ikke anledning til å deponere snø i gatene. I verste fall kan resultatet bli at utrykningskjøretøy ikke kommer frem. Det er kommunen som har ansvaret for rydding av snø i borettslagets gater, med unntak av gaten som går ned på nordsiden av garasjen vår og selve parkeringsanlegget. Om noen er misfornøyd med snøbrøyting av gatene i borettslaget, kan dette meldes direkte til kommunen på gatami.no. Der vil dere også kunne se om saken allerede er meldt inn.

 

Trygg skolevei

Borettslaget har mottatt nabovarsel fra Tenk Tromsø i forbindelse med at de søker tillatelse om å gå i gang med utbedring av vei og fortau opp Nordøyavegen. Dette er en del av prosjektet Trygg Skolevei. Styret vet per i dag ikke når det er tenkt oppstart for arbeidene på Nordøyavegen, men det antas at dette ikke vil skje før til våren. Her kan du se tegninger som viser hvordan tiltaket er tenkt å påvirke oss i Brattbakken.

 

Vi ønsker alle god jul og et godt nytt år!!

 

Med vennlig hilsen
Styret

Alle rettigheter © Brattbakken borettslag. Rettigheter til bilder tilhører kredittert fotograf. Gnist - web som funkler