På toppen av Tromsøya

Brattbakken-nytt mars 2024

Kjære beboere/andelseiere

Styret mottar, forståelig nok, mange henvendelser om dagen og vi håper vi kan bidra med noen oppklaringer i et nytt Brattbakken-nytt.

Grendestua stengt for utleie

I forbindelse med renovering av ytterveggen på Grendestua, er ventilasjonen ute av drift. Dette medfører at man ikke kan leie Grendestua i denne perioden. Det er enda uklart hvor lenge dette vil vare, men det vil gis informasjon så snart det åpnes for utleie igjen.

 

Tilbudskonkurranse vektertjenester

Styret har gjennomført en tilbudskonkurranse for vektertjenester i borettslaget. Det har blitt foretatt en helhetlig vurdering av tilbudte tjenester og tilbudt pris. Basert på de tilbudene som kom inn, har styret vedtatt å innstille Securitas som vinner.

Securitas vil ha én daglig vaktrunde mandag til fredag og to vaktrunder per dag i helgene fra og med 1. april.

Info om nye nøkler og låsesystem

Styret har sendt ut informasjon om nye nøkler og låsesystem. De mye dørene som blir montert vil være utstyrt med et låsesystem med systemnøkler. Hver leilighet vil få utdelt tre nøkler som standard. To leveres med ny ytterdør, og den tredje leveres når dør til utebod settes inn. Dersom noen har behov for ekstra nøkler, kan dette bestilles. Dette krever godkjenning fra styret eller driftsleder. Informasjon om hvordan man bestiller nye nøkler finnes her.

Styret har også mottatt henvendelser fra beboere som har montert egne kodelåser på ytterdørene sine, og som ønsker dette videre. Det har blitt vedtatt at de det gjelder vil få remontert kodelåsen på ny ytterdør.

Dersom man ikke har kodelås på døren fra før, men ønsker det på ny ytterdør, må man dekke dette selv. Systemlåsen skal da leveres inn til driftsleder. Andelseier står selv ansvarlig for eventuelle kodelåser som monteres. Dette innebærer at kostnader som skulle oppstå ved feil med disse, må dekkes av den enkelte andelseier.

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling avholdes på Thon Hotel Polar den 21.03.2024 klokken 18:00. Komplett innkalling vil komme på «min side» på Bondord sin nettside.

Det vil deles ut papirutgave på innkalling til de som har reservert seg fra elektronisk kommunikasjon. For andre som ønsker papirutgave vil det printes ut noen eksemplarer som kan hentes i fellesboden.

Beboermøte om renovering

Det vil avholdes et beboermøte i etterkant av generalforsamlingen om renoveringen. Møte vil finne sted i samme lokaler som generalforsamlingen, på Thon Hotel Polar den 21.03.2024 kl. 19:00. På møtet vil det være anledning for å stille spørsmål direkte til byggeleder om renoveringen.

Fravær byggeleder

Byggeleder Eirik Dalby er på heimevernsøvelse fram til og med tirsdag 12. mars. Han er tilgjengelig på e-post i denne perioden.

Styret minner om at alle spørsmål, byggefeil, skader, uønskede hendelser o.l. skal meldes til byggeleder. Sett gjerne styret på kopi.

Kontaktinformasjon byggeleder: 

E-post: ed@bonord.no

Telefon: 918 76 800

Stakkevollan Velforening informerer

  • «LEV I LAG» arrangeres 15.-17. mars. Det vil i løpet av disse dagene være mange ulike arrangementer for folk i alle aldre. Her lenke til program for dagene: Lev-i-lag på Stakkevollan 2024. Programmet er også tilgjenglig på Stakkevollan Velforening sin facebook-side.
  • Den 25. mai arrangeres det tur til Kilpis. Dette er et hyggelig og sosialt tilbud som er gratis for beboere på Stakkevollan. For øvrige koster det 100 kroner. Mer informasjon om dette kommer fra Stakkevollan vel.
  • Det har enda ikke meldt seg noen frivillige til «naboravningen» ved Utsikten. Dersom noen skulle være interessert kan Astrid kontaktes på telefon 913 46 110.
  • Ellers oppfordres alle til å støtte Stakkevollan IF med sin Grasrotandel hos Norsk Tipping 🙂

Økonomisk rådgiving med DNB

Anita Engen fra DNB kommer til Brattbakken torsdag 11. april for å tilby økonomisk rådgiving for andelseiere. Hun vil være tilgjengelig i anleggsbrakka i gate 1 (inngang i 2. etg, mot skolen) mellom kl. 10-16.

Kontaktinfo:

Anita Engen
Tlf: 41 54 03 92
E-post: anita.engen@dnb.no

Kontaktinformasjon til styret og driftsleder

Vi ser at det kommer en del spørsmål og henvendelser på Brattbakken sin Facebook-side. Det oppfordres til å heller kontakte styret eller driftsleder per e-post, telefon eller brev.

Styret

E-postbrattbakkenbrl@mittbonord.no
Telefon (styreleder Håvard Nielsen)977 73 966

Driftsleder Svein

E-postdl@brattbakkenbl.no
Telefon973 25 945

 

Med vennlig hilsen

Styret

Alle rettigheter © Brattbakken borettslag. Rettigheter til bilder tilhører kredittert fotograf. Gnist - web som funkler