På toppen av Tromsøya

BRATTBAKKEN-NYTT 7/2019

Styreleder Per Braa, BB 108, tlf 951 13 390
Nestleder Maja Stensvold, BB 79, tlf 934 84 361
Sekretær Hanne Figenschou, BB 75, tlf 909 11 746
Styremedlem Olaf-Jarle Strøm, BB 55, tlf 900 95 860
Styremedlem Kristian Didriksen Hansen, BB 46, tlf 918 13 050
Varamedlem Herulf Johansen, BB 74
Varamedlem Beate Kristin Sørensen, BB 171
Varamedlem John Lydersen, BB 65

Vaktmester: Martin Brynjulfsen, tlf 901 66 018
Trygg vakt, tlf 776 10 300
E-post til styret: styret@brattbakkenbl.no
E-post til vaktmester: vaktmester.brattbakken@gmail.com
Postadresse til borettslaget/styret: Brattbakken 119A, 9018 Tromsø

Kjære beboere.

Vi håper dere har hatt en fantastisk sommer og fått ladet opp batterier og det som måtte være.

Brannsikkerhet
Høsten er godt over oss, og med det er det sikkert en del som tenner lys for kos og hygge. Det kan derfor være lurt å allerede nå sjekke at brannvarslere har strøm og fungerer som de skal, samt at brannslukkerens manometer er på grønt felt.

Vaktmester
Vår vaktmester Martin Brynjulfsen ser dessverre ut til å bli langvarig sykemeldt. Vi har kontakt med Troms Byggforvaltning og vil kunne benytte oss av deres tjenester ved behov. Fortsett å sende e-post til styret@brattbakkenbl.no for å melde fra om vedlikeholdsbehov.

Dørskifter
Vi forsøker å få oversikt over hvem som er lovet skifte av dører, både bod-, ytter- og balkongdører. Vi har så langt åtte adresser på blokka. Ta gjerne kontakt for å melde fra om du mener du er avglemt.

Prosjekt «Nye Brattbakken»
Vi jobber fortsatt med dette. Vårt ønske er å få gjennomført oppussingen så raskt som mulig og helst innenfor ønsket maksimal økning i felleskostnader fra beboerundersøkelsen i 2017. Vi har dessverre fortsatt en del flere spørsmål enn vi har svar. Så fort vi vet mer vil vi informere om dette.

Fellesboden
Vi holder et øye med værvarslet og tenker å åpne fellesboden før vinteren, enten i slutten av september eller i begynnelsen av oktober. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi har fastsatt dato.
Nytt av året er at vi vil be om både navn og adresse på lagret utstyr. Dette for å få en oversikt over hvem som faktisk eier sykler og annet som står lagret i fellesboden. Jeg vil også be de av dere som vet at dere har dekk lagret i fellesboden om å ta kontakt med styret.

Til slutt
Vi vil i løpet av høsten sende et skjema ut til alle beboere hvor vi vil be dere om å bekrefte den informasjon vi har i våre systemer. Vi vil også legge ved noen små spørsmål vi håper dere kan ta dere tid til å svare på.

Vennlig hilsen Styret

Alle rettigheter © Brattbakken borettslag. Rettigheter til bilder tilhører kredittert fotograf. Gnist - web som funkler