På toppen av Tromsøya

BRATTBAKKEN-NYTT 280, JULI 2017

LederEspen JentoftBB 42917 33 240
NestlederStein Arnold KristiansenBB 2920 91 868
SekretærHanne FigenschouBB 75909 11 746
StyremedlemOlaf-Jarle StrømBB 55900 95 860
StyremedlemBent Eirik NilsenBB 67913 29349
VaramedlemHerulf JohansenBB 74
VaramedlemAnne StorjordBB 158
VaramedlemInger Mari MalmBB 40

Vaktmester: Martin Brynjulfsen, tlf 901 66 018

Trygg vakt, tlf 776 10 300

E-post til styret: styret@brattbakkenbl.no

E-post til vaktmester: vaktmester.brattbakken@gmail.com

Postadresse til borettslaget/styret: Brattbakken 119A, 9018 Tromsø

Kjære beboere.

Nå er sommeren her og ferietid for de fleste av oss, noe som også gjelder styret. Vi i styret hadde et møte i slutten av juni måned. Som følge av gjentatte klager på kjøring i høy fart i borettslagets gater, har vi skrevet et brev til Tromsø kommune og anmodet om at fartsgrensen settes ned til 15 km/t.

Vi har registret at noen har bestilt tilleggstjenester i forbindelse med bytte av varmtvannsbereder. Dette er for så vidt helt greit, men da må tilbyder gjøres oppmerksom på at dette er omkostninger Brattbakken Borettslag ikke skal faktureres for.

Samtlige ladestasjoner for el-biler og ladbare hybridbiler er nå utleid. Dette innebærer at beboere som har tanker om å anskaffe seg denne type biler ikke kan påregne å få ladet kjøretøyene sine her med mindre Generalforsamlingen tar en beslutning om å utvide kapasiteten på ladestasjoner.

Nabovarsel

Vi har mottatt brev fra Stakkevollan Velforening:


HUNDELUFTEGÅRD PÅ STAKKEVOLLANFELTET

Stakkevollan Velforening har nå fått tillatelse fra kommunen til å gjerde inn et område i marken mellom borettslagene Utsikten/ Brattbakken til hundeluftegård (se avmerking på kartet).

Tanken er å sette opp et gjerde med port der man innenfor dette området kan lufte sine hunder uten bånd (lik den som er på Charlottenlund).

Vi skal ikke planere, hugge trær eller gjøre store inngrep i naturen i området (en del kratt vil bli fjernet) og gjerdet skal følge de naturlige forhøyninger i området.

Om noe er uklart eller om dere har innvendinger så hadde jeg blitt veldig glad om dere kunne tatt kontakt på mail he-bern@online.no eller tlf 90569424 før 4. august da vi tenker å gjennomføre dette i løpet av august måned.

Mvh

Hege Berntsen

Stakkevollen Velforening

 

Alle rettigheter © Brattbakken borettslag. Rettigheter til bilder tilhører kredittert fotograf. Gnist - web som funkler