På toppen av Tromsøya

BRATTBAKKEN-NYTT 10/2019 NOVEMBER

Kjære beboere

 

Om styret

Styreleder Per Braa har valgt å trekke seg fra styret. Pr. nå ser styret slik ut:

Konstituert styreleder Maja Stensvold, BB 79, tlf 934 84 361
Konstituert nestleder og sekretær, Hanne Figenschou, BB 75, tlf 909 11 746
Styremedlem Olaf-Jarle Strøm, BB 55, tlf 900 95 860
Varamedlem Beate Kristin Sørensen
Varamedlem John Lydersen

Det vil bli avholdt en ekstraordinær generalforsamling i løpet av kort tid. Valgkomiteen jobber med å finne representanter. Gi beskjed til Bjørn Meyer dersom du kunne tenke deg dette, eller vet om noen som kunne tenke seg det. Vi trenger sårt flere styremedlemmer. Bjørn Meyer kan nås på tlf. 99 29 93 45.

I kveld 7.11.2019 har styret mottatt krav om ekstraordinær generalforsamling, dette med bakgrunn i stoppen av leveranser av aviser til den enkelte leilighet.

 

Snørydding av parkeringsplass

Maskinentreprenør Kurt Sandnes AS har blitt tildelt rydding av parkeringsplassen og taket. De startet ryddingen fredag 31. oktober. Dersom dere har spørsmål rundt dette kan dere kontakte styret. Vi har i kveld sendt dem mail og bedt dem om å rydde vei inn til fellesbod og grendestua.

 

Julegrantenning 1. desember kl. 15.00

Tradisjonen tro blir det også i år et lite arrangement i forbindelse med tenning av lysene på juletreet vårt ved fellesboden første søndag i advent som i år er 01.12.19. Vi forventer at julenissen kommer i år også med en liten gave til barna og gløgg til de voksne.

 

Gatelys

Meld inn dersom dere vet av gatelys som ikke fungerer. Mail: styret@brattbakkenbl.no

 

Fritt for søppelposer

Meld inn dersom dere ser at det er fritt for søppelposer. Mail: styret@brattbakkenbl.no

 

Diverse

Dersom du/dere har sendt mail til styret den siste perioden og ikke har fått svar: send en ny mail så skal vi svare så godt vi kan 😊

Avislevering: Vi i styret har full forståelse for at situasjonen oppleves håpløs. Det er ikke gjort noe styrevedtak hva angår avislevering. Vi skal kartlegge hva som har skjedd og kommer med tilbakemelding når vi har fått svar ang. dette.

 

Med vennlig hilsen styret

Alle rettigheter © Brattbakken borettslag. Rettigheter til bilder tilhører kredittert fotograf. Gnist - web som funkler