På toppen av Tromsøya

BB-nytt november 2021

Styrets Medlemmer

Styreleder Maja Stensvold 

Nestleder Odd Almås BB138 

Styremedlem Hanne Figenschou BB75 

Styremedlem Christoffer Rasmussen BB112 

Styremedlem Roar Berntzen BB169 

 

Generell Kontaktinformasjon 

E-postadresse: styret@brattbakkenbl.no 

Hjemmeside: www.brattbakkenbl.no 

Postadresse: Brattbakken 119A, 9018 Tromsø 

Styretelefon: 973 32 858 

Vakttelefon, Trygg Vakt: 776 10 300 

Driftsleder: dl@brattbakkenbl.no / tlf. 973 25 945. 

 

Kjære beboere/andelseiere

Styret har avholdt møte 17. november 2021 og har følgende saker til info for beboerne.

 

Julegrantenning og fakkeltog 

Det blir arrangert julegrantenning 28.11.21 kl. 15.00 på lekeplassen ved fellesboden. Nissen kommer med gavepose til barna, kaffe og pepperkaker.

Fakkeltog på nyttårsaften kl. 17.00. Nyttårsaften kan de som ønsker det gå i fakkeltog gjennom borettslaget. Oppstart er på snuplassen i «Antennegata» kl. 17.00.

Disse arrangementene følger gjeldende smittevernregler.

 

Driftsleder tilbake fra ferie

Svein er tilbake fra ferie den 30. november.

 

Budsjett 2022

Styret har vedtatt budsjettet for 2022. Vi har fulgt anbefalingen fra vår forretningsfører og har besluttet å øke grunnleien med 4 % for å kompensere for generell prisstigning, renteøkning og vedlikeholdsutgifter. Hva dette betyr for deg kan du sjekke på «min side» hos Bonord.

 

Snø

Nå som vinteren er like om hjørnet vil vi minne dere på følgende; vær hensynsfulle i forbindelse med snørydding av egen platting og veranda. Det er ikke anledning til å deponere snø i gatene. I verste fall kan resultatet bli at utrykningskjøretøy ikke kommer frem. Det er kommunen som har ansvaret for rydding av snø i borettslagets gater med unntak av gaten som går ned på nordsiden av garasjen vår og selve parkeringsanlegget. Om noen er misfornøyd med snøbrøyting av gatene i borettslaget, kan dette tas direkte med kommunen på gatami.no. Der vil dere også kunne se om saken allerede er meldt inn.

 

Valgkomitéen informerer 

Valgkomitéen ønsker forslag på kandidater til styret, send mail til klaraga@online.no.

 

Fugler og katter 

Vi har fått klager på at enkelte beboere mater fugler i borettslaget. Dette medfører støy og ubehag i form av avføring fra fugler på vinduer og balkonger. Styret ber om at alle viser hensyn og unnlater å mate fugler på borettslagets område.

Vi har også fått inn klager på katter som gjør i fra seg på lekeplassene i borettslaget. Som katteeier har du ansvar for at katten din har det godt. Å holde kjæledyr medfører et stort ansvar. Vi oppfordrer derfor beboere med utekatter å «ta en for laget» og plukke opp etter katter i borettslaget.

 

Vannrør, sluker og rør
Andelseier har ansvar for vedlikehold av dette i egen leilighet, jf. vedtektene våre. I julen opplever vi erfaringsmessig at rør går tett som følge av fettansamling. Vi anbefaler alle å unngå å helle fett i vasken. Tørk gjerne stekepanner med papir før de rengjøres i vasken. Regelmessig bruk av avløpsrens anbefales også. Det er relativt dyrt å leie inn høytrykksvakta til spyling/staking av rør. Dette er omkostninger andelseiere selv må dekke.

 

Vi ønsker dere alle en god, fredelig julefeiring og et riktig godt og fremgangsrikt nytt år!

/Styret

Alle rettigheter © Brattbakken borettslag. Rettigheter til bilder tilhører kredittert fotograf. Gnist - web som funkler