På toppen av Tromsøya

Brattbakken-nytt august 2023

Kjære beboere/andelseiere

Håper alle har hatt en fin sommer i det nydelige været vi har hatt. Nå er hverdagen på vei tilbake for fullt, og det er på tide med en nytt Brattbakken-nytt.

Driftsleder informerer

 • På grunn av den pågående renoveringen er det som kjent knapt om parkeringsplasser. Det ønskes derfor at tilhengere og eventuelt andre ting ikke settes på disse plassene.
 • Container for hageavfall blir hentet mandag 11. september.

Status renovering

 • Som de fleste nok har fått med seg er arbeiderne i gang igjen etter en pause i sommer.
 • Vi er i gang med å starte planleggingen av utenomhusarealer og lekeplasser. Det vil blant annet bli kjøpt inn nye apparater til lekeplassene.
 • Mange beboere sender henvendelser og spørsmål angående når boder skal tømmes, hvordan det går med fremdriften etc. Vi har full forståelse over at dere ønsker informasjon, men styret har dessverre ikke oversikt over alle disse detaljene til enhver tid. Vi ber derfor om at disse henvendelsene rettes direkte til byggeleder i Bonord.
  Kontaktinformasjon til byggeleder Eirik Dalby:
  tlf: 918 76 800
  e-post: ed@bonord.no
 • I forbindelse med renoveringen må utelysene demonteres. Dette medfører at det er veldig mørkt i gatene. Vi oppfordrer derfor alle til å ha sine utelys på fremover, slik at gatene ikke blir helt mørklagt.

Arbeidene med Nordøyvegen

Asfaltering fra Rundvannet og opp til parkeringshuset i Brattbakken planlegges utført i månedsskiftet september oktober. Etter dette vil vei og fortau fra Brattbakken og ned til Rundvannet åpnes for trafikk. Arbeidene vil så fortsette fra parkeringshuset og oppover mot Brattbakken snuplass frem mot vinteren.

Det vil i denne forbindelse bli noen omrokkeringer på trafikken inn og ut fra borettslagets avkjørsler. Nærmere informasjon vedrørende dette kommer.

Informasjon om kommende arrangement på Stakkevollan

Bonord har invitert hele bydel Stakkevollan til et arrangement mandag 4. september klokken 18.00. Her vil det lages en hyggelig ettermiddag med bydelskino, kulturinnslag og en rekke andre spennende aktiviteter.

Arrangementet er gratis og vil foregå på fotballbanen på Stakkevollan. Filmen som vises, er en eksklusiv før-premiere på filmen «Hør her´a» og flere av stjernene fra filmen vil stille på visningen. Dette er en komedie som passer alle. Alle i bydelen oppfordres til å ta med campingstol og komme 🙂

 

Vennlig hilsen

Styret

Alle rettigheter © Brattbakken borettslag. Rettigheter til bilder tilhører kredittert fotograf. Gnist - web som funkler